Storegårdsvej 3, 2. tv., 2700 Brønshøj

ANDELSBOLIG - Attraktiv andelsbolig med delevenlig løsning

ATTRAKTIV ANDELSBOLIG MED DELEVENLIG PLANLØSNING

På Storegårdsvej 3 udbyder vi nu en 78 kvadratmeter stor andelslejlighed, hvis gennemtænkte planløsning egner sig til en bred målgruppe - det gælder både singler, par og nybagte familier, ligesom rumfordelingen egner sig to-tre studerende, der vil dele.

På adressen venter først og fremmest en gedigen murstensejendom fra 1931, og her bliver man en del af en god og veldrevet andelsforening med styr på sagerne.

Hvert år foreligger der eksempelvis budget for vedligeholdelse af ejendommen; og listen over forbedringer er allerede lang. Der er bl.a. termovinduer fra 1999, tagstenstag fra 2002/2003 samt foretaget facaderenovering i 2015, ligesom skorstene, inddækninger, kviste, brandkamme, spær, lægter m.v. er repareret/udskiftet.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og har hybridnet - alle lejligheder har desuden adgang til aflåst cykelskur, tørrekælder, eget pulterkammer samt en hyggelig fælleshave, der er anlagt med solrige hyggekroge, græsarealer, buske og blomsterbede.

Lejligheden ligger på 2. sal, og med denne placering venter en hverdag på afstand af gadebilledet. Hoveddøren åbner op til en rummelig entré med indbygget skabsplads, og herfra kan samtlige rum tilgås, hvorfor hjemmet er delevenligt.

Stuen og de to separate værelser har alle en god og indretningsvenlig størrelse, og derfor kan de naturligvis indrettes lige præcis, som man ønsker.

Samtidig venter et funktionelt køkken med god bord- og skabsplads samt et rummeligt badeværelse med separat brus, vaskesøjle og udluftningsvindue, hvilket sikrer et godt og sundt indeklima. Som prikken over i'et er der mulighed for at sætte sit eget præg på hjemmet, hvis man har helt specifikke ønsker til sin kommende bolig.

Beliggenheden sikrer en nem og bekvem hverdag - boligen ligger tilbagetrukket på Storegårdsvej, men fra opgangen er der kun få skridt til Frederikssundsvej, der fungerer som en hovednerve, der strækker sig gennem Brønshøj og Nordvest, indtil den møder Nørrebrogade.

Her venter et hav af gode dagligvarebutikker, spisesteder og specialforretninger, ligesom der er gode busforbindelser med bl.a. 5C og 350S. Husum St. med togforbindelser ligger 600 meter væk, og som prikken over i'et er der kun en kort gåtur til Utterslev Moses naturarealer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.