Brobergsgade 12, 3. TV., 1427 København K

EJERLEJLIGHED - Fantastisk beliggende 4 værelses på Christianshavn

Fantastisk beliggende 4V Christianshavner-lejlighed tæt ved kanal med sydvestvendt altan.

I en sidegade til Christianshavns Kanal finder du denne skønt beliggende lejlighed med stor solrig altan og lave ejerudgifter i charmerende og velholdt ældre ejendom.

Lejligheden er i pæn stand og utroligt veldisponeret med tre gode højloftede værelser og stort lyst køkkenalrum med plads til både spisebord og sofaarrangement. Køkkenet er med snedkerlavede låger og indbyggede overskabe, der giver en god fornemmelse af rummelighed. Der er lavet nyt el i lejligheden og installeret induktionskogeplade.

Fra det store sydvestvendte køkkenalrum er der direkte udgang til stor solrig altan. Altanen er ugeneret og har langt til nærmeste genboer. Her kan man nyde det hyggelige og aflukkede grønne gårdmiljø og udsigten til de fine forskelligartede huse, der indrammer stemningen i denne gamle bydel.

Fra fordelingsentreen med plads til sko og overtøj er der adgang til alle lejlighedens rum. Badeværelset har separat brusekabine og varme i gulvet. Ved siden af køkkenalrummet ligger en stor stue med stukloft og vindue ud til den rolige brostensbelagte gade. Herfra kan der nemt etableres en alternativ adgang til det tilstødende værelse, der oplagt kan fungere som soveværelse.

Mellem køkkenalrum og badeværelse ligger et mindre værelse med stort lyst vindue og udsigt til det gyldne snoede tårn på Vor Frelser Kirke. Her er der mulighed for at have arbejdsværelse og gæsteværelse eller fx børneværelse.

Til lejligheden er tilknyttet bagtrapperum og kælderrum, og der er brugsret til fælles vaskeri.

Ejerforeningen er veldrevet med lave fællesudgifter og bygningen har for nyligt gennemgået en større renovering med ny facade, beplantning langs ydermuren og istandsatte trappeopgange.

For enden af gaden sejler skibene forbi med vuggende master og livet nydes i eftermiddagsolen på cafeer eller på bolværket langs kanalen.

Bydelen bugner med førsteklasses restauranter og indkøbsmuligheder, og der er gode gåture langs de grønne volde, der omkranser livet på Christianshavn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.